Blog starten! Waarom?

Blog starten - Blog Universiteit

Je moet een blog starten!

Het kan soms cru overkomen. Maar om je bedrijf, je onderneming, jezelf te laten groeien en de mogelijkheid te geven zo veel meer mensen te bereiken, is het gewoon cruciaal: een blog starten.

Een blog starten: doe het gewoon

Gemakkelijker gezegd dan gedaan, denk je misschien. Gewoon, tja wat is gewoon. Als of je dat in een handomdraai kunt doen een blog starten.

Eigenlijk kan dat ook. In een handomdraai een blog starten.

Je gaat naar WordPress.com, maakt een account aan en je begint met bloggen.

Er zijn genoeg redenen om een te beginnen om een blog te starten. Daarover heb ik een aantal video’s opgenomen en op mijn Youtube kanaal gedeeld (ook een plek waar je veel informatie kunt vinden over bloggen, mijn Youtube kanaal).

Ik ga in dit artikel niet alles herhalen over al die redenen die er zijn om een blog te starten. Daarom ga ik de video’s met je delen.

Een blog starten: 4 belangrijke redenen

4 video’s dus, waarin ik vertel waarom het belangrijk is om een blog te starten.

Moet jij dit nog een keer horen?

Ik weet het niet. Blog je al dan? Nee?!

Dan moet je zeker even de video’s gaan kijken. Het kost je hooguit 15 minuten van je tijd. Neem die tijd.

Oh ja, abonneer je ondertussen ook op mijn kanaal, dan krijg je nog meer waardevolle content, dan op mijn blog alleen. Op mijn Youtube kanaal laat ik ook regelmatig technische zaken zien over WordPress, Mailchimp en aWeber. Dus genoeg redenen om je te abonneren.

 

Dit waren de 4 belangrijkste redenen om een blog te starten. Het gaat me er niet om om jou te overtuigen. Zie het als een reminder.

Welke advies heb jij voor ondernemers als het gaat om het starten van een blog? Deel het hieronder in het commentaarveld.

Op jouw blogsucces!
Esther Molenaar

PS: Een nieuwe training is in ontwikkeling: Start je WordPress site. Een basis training over WordPress. Houd mijn blog, mails en social media in de gaten. Binnenkort komt er een knaller early bird actie aan.

PS: Deel dit artikel met je netwerk zodat zij ook kunnen profiteren van dit artikel. Klik op één van de social media knoppen om het artikel te delen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *