Over Esther

28 november 1973, 17.15 uur…

Rosie en EstherEn toen was er Esther. Een echte boogschutter.

Het schrijven begon bij mij al in mijn jeugd met “ienie mini” notitieboekjes en mooie vulpennen. Het kon me niet klein genoeg.

Het schrijven zorgden voor grip op de wereld om mij heen. Mijn dagboek gaf structuur in mijn gedachten en de verhaaltjes in mijn notitieboekjes brachten me in een wereld die ik miste.

Toen was er al de wens om ‘ooit een boek te schrijven’. Dat duurde nog jaren en tot die tijd bracht het schrijven mij in verbinding met mezelf.

Je moet doen waar je bang voor bent, dat is het veiligst.

Via allerlei verschillende wegen en opleidingen ben ik uiteindelijk in 2000 ondernemer geworden. Dat schrijven is er altijd in blijven zitten. Na een lange periode van niet kunnen schrijven heb ik na 2008 het schrijven actief professioneel opgepakt.

Websites veranderden en ineens werd het belangrijk om gevonden te worden. Na een korte periode schrijven voor het web, ben ik gaan bloggen en heb me daar nu volledig op gericht.

Na een schrijftraining in 2011 is mijn schrijverscarrière voorgoed verandert. Met alle technieken en methoden die ik daar leerde en alles kennis die ik nog dagelijks verslind, help ik ondernemers om hun blog vorm te geven en te vullen voor hun onderneming.

Vroeger was ik onzichtbaar en nu helpt het schrijven mij om zichtbaar te zijn in de wereld. Dat gun ik andere ondernemers ook.

Het gaat me aan het hart als ik ondernemers zie, coaches, met passie voor hun vak en passie voor hun medemens, die niet zichtbaar zijn.

Schrijven is geen rationeel proces.

Schrijven doe je vanuit je hart. Dan blijf je het dichtst bij jezelf en je eigen kernwaarden en missie.

Jij bent de scheppende kracht in jouw leven. Jij bent een bron van kennis en ervaring die je deelt met de wereld. Je helpt, ondersteunt en laat de ander schijnen met hun talent.

100% verantwoordelijk
 Blijven leren
 Inspireren